Дитячий альпін парк

Михайло Сімашкевич ще восени провів переговори з власниками атракціону встановленого на Буковелі про влаштування такого ж у парку міста над Смотричем.
Про це написав заступник мера у Кам’янці-Подільському на своїй сторінці у Facebook.

“Позаду узгодження, дозволи, ліцензії, придбання обладнання та рішення виконкому минулого четверга, – пише він. –
Тепер у міському парку, вище за Лебедине озеро, досить динамічно проходить монтаж обладнання. Всі платформи кріпляться до дерев, мають спеціальне кріплення, яке не передбачає пошкодження дерев. Такою вимогою була міська рада. На ці святкові дні Альпін-парк прийме перших бажаючих випробувати себе у ролі кам’янецьких Мауглі.

Альпін – парк – новий вид екстремального відпочинку. Все, як у справжньому альпінізмі. Перешкоди, небезпека та страховка. Для екстремалів та бажаючих згадати дитинство монтується ціла система платформ, переходів та сходів. Перед тим, як забратися на дерево – обов’язковий інструктаж.

Альпін-парк має лише два рівні. Низький – заввишки один метр для дітей.

Старші відвідувачі парку піднімаються вище – до 5 метрів над землею. Спочатку запропонують пройти сходами. Потім – подолати нестійкі колоди. З кожним етапом стає все важче. Особливої кмітливості вимагає проходження канатом. Однак саме наприкінці – не заплутатися в лабіринті і успішно спуститися в гамак.

Окрім Альпін-парку готуються ще кілька цікавих атракціонів”.

Якщо Ви збираєтесь відвідати Альпін-Парк, пропонуємо Вам послуги нашого готелю в Кам’янець-Подільському “GRAND CANYON”.